Midasco lyhyesti

Midasco on arvokoruihin keskittynyt yritys, jolla on vuosien kokemus arvokorukaupasta.

Midasco tarjoaa upeita uudehkoja ja huollettuja arvokoruja, joista moni on esittelykappaleita, vähän käytettyjä tai entisöityjä/huollettuja. Valikoimaamme kuuluu myös kansainvälisiä design-koruja ja brändejä, joita ei ole normaalisti saatavilla Suomesta.  Midascolla ei ole perinteistä kivijalkaliikettä, vaan olemme vahvasti keskittäneet toimintamme verkossa käytävään arvokorukauppaan. Tästä syystä pystymme tarjoamaan koruja erittäin edulliseen hintaan. Korujen mukana tulee Midascon oma korutakuu todistus tai kohteessa mainittu muu todistus/sertifikaatti. Korumme tutkii ja arvioi yrityksessämme työskentelevä jalokivi/koru –asiantuntija, jolla on pitkän kokemuksen lisäksi  GIA:n (Gemological Institute Of America) myöntämät kansainväliset tutkinnot sekä myös jalokiviasiantuntijan pätevyydet suomesta.

GIA on kansainvälisesti arvostetuin voittoa tavoittelematon gemmologinen koulutusinstituutti maailmassa ja GIA on luonut monet standardit timantti/jalokivialalle.

Tutkintojamme jalokivi alalta:

Diplomigemmologi G.G  (GIA)

Diplomigemmologi D.G.Fin

Accredited Jewelry Professional (GIA)

Graduated Pearls (GIA)

Löydät sivuiltamme verkkokaupan, josta voit ostaa tuotteet helposti muutamalla klikkauksella. Sivuillamme on myös käynnissä viikoittainen huutokauppa, jossa huutokaupataan viikoittain vaihtuvia koruja. Kaikki tuotekuvamme ovat itse valokuvattuja, emmekä koskaan käytä valmiita katalogikuvia esittelyissämme. Asiakas saa siis varmasti aina juuri esittelykuvissa näkyvän tuotteen. Maksutapoina meillä käyvät kotimaiset verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit. Maksu tapahtuu sivuiltamme käyttäen turvallista suomalaista Paytrail-maksupalvelua.Jos tuotteessa on ilmoitettu arvo tuotteelle,kuvataan sillä summaa jolla kohde voitaisiin uudelleen tuottaa laadukkaalla tekijällä
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin yhden arkipäivän kuluessa. Puhelimella olemme tavoitettavissa parhaiten alkuviikosta aamu-päiväsaikaan. Matkustamme paljon työn puolesta, joten loppuviikosta olemme vain sähköpostilla tavoitettavissa. Jos kysyttävää ilmenee, niin autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.Meidät tunnetaan rehellisinä ja nopeina ammattilaisina. Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä Midascon verkko- ja huutokaupasta!

Yhteystiedot:

Midasco

Soppeentie 2 A 6
33470 Ylöjärvi

Y-tunnus 2577461-9

Toivottu/ensisijainen yhteys
Sähköposti: info(at)midasco.fi

Alkuviikosta aamu/päiväsaikaan:
Puhelinnumero: 040 9338803

Olemme parhaiten tavoitettavissa s-postilla: info(at)midasco.fi