Yleistä

Tuotekuvaus

Korut on yrityksemme toimesta tutkittu mahdollisimman huolellisesti parhaan tietotaitomme pohjin vuosien kokemuksella. Testaamme jalometallit aina happotesteillä tai analysaattorilla. Timantit tarkistamme visuaalisesti ja elektronisesti. Koruissa olevat timantit arvioidaan ja tutkitaan pääsääntöisesti koruihin istutettuina, ellei kyseessä ole huomattavan iso timantti/jalokivi. Tällöin voidaan harkita sen poistamista istutuksesta tutkimuksen ajaksi, mutta tästä on aina maininta kohteessa jos näin on menetelty. Jalokivet saattavat sisältää käsittelyjä, jotka ovat hyvin yleisiä useille jalokiville. Käytetyt korut voivat sisältää nikkeliä. Korujen mukana tulee Midascon oma korutakuu todistus tai muu kohteessa mainittu/kuvattu todistus, sertifikaatti tai dokumentti. Käytämme pääsääntöisesti GIA:n luokittelumenetelmiä. Eri ammattilaiset voivat antaa hieman toisistaan poikkeavia mielipiteitä/lausuntoja, sillä istutettujen jalokivien tutkiminen ja luokittelu on aina subjektiivista ja perustuu arvioon, koska jalokiveä ei pääsääntöisesti päästä tutkimaan joka puolelta jos se on istutettuna koruun.

Arvonlisävero

Myyntihintamme eivät normaalisti sisällä vähennettävää arvonlisäveroa (marginaaliverollinen). Jos tuote kuuluu arvonlisäveron piiriin, se on mainittu myynti-ilmoituksessa. Sama koskee huutokauppakohteita.

Maksutavat

Maksu tapahtuu helposti sivuiltamme kotimaisten verkkopankkien sekä yleisempien luottokorttien kautta käyttäen turvallista suomalaista Paytrail-maksupalvelua. Maksu- ja luottokorttimaksut välitetään salattua yhteyttä käyttäen.

https://www.paytrail.com/kuluttajille

Toimitustapa

Tuote toimitetaan asiakkaalle Suomen Posti Oy:n kautta täysvakuutettuna, kun tuotteen hinta on maksettu täysimääräisenä ja maksusuoritus on kirjautunut tilillemme. Toimitamme tällä hetkellä vain Suomeen. Posti Oy toimittaa kaikki täysvakuutetut lähetykset turvallisuussyistä asiakkaan lähipostiin. Jos olet ostanut useamman tuotteen, ne toimitetaan pääsääntöisesti samassa lähetyksessä. Tuotteiden vakuuttaminen lähetyksessä onnistuu jopa 15 000 euroon asti. Jos lähetys katoaa Posti Oy:n toimesta, korvaamme lähetyksen täysimääräisenä ostajalle. Asiakas saa lähetyksestä ilmoituksen sähköpostitse.

Toimitusaika

Postitamme tuotteet osoitteeseen, jonka tiedot asiakas on kirjautuessaan antanut. Jos toimitus halutaan toiseen osoitteeseen, on tästä ilmoitettava sähköpostitse (info(at)midasco.fi) ennen tuotteen maksua. Maksu näkyy tilillämme 1-3 päivän sisällä tilisiirrosta eikä siitä tarvitse tehdä erillistä ilmoitusta. Tuotteen toimitusaika on 1-3 arkipäivän kuluessa maksun näkyessä meillä. Jos kohteen toimitus viivästyy, Midasco ilmoittaa asiasta asiakkaalle aina sähköpostitse osoitteeseen, jonka hän on antanut kirjautuessaan sivuillemme.

Toimituskulut

Verkkokaupan tuotteiden hinnat sisältävät korun, korurasian sekä ilmaisen täysvakuutetun postituksen (ei erillisiä toimituskuluja).

Tilauksen peruuttaminen

Ostajalla on kuluttajasuojalain mukainen normaali 14 vrk:n kaupan peruutusoikeus verkkokauppa ostoksille. Tilauksen voi peruuttaa tekemällä peruutuksesta kirjallinen ilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info(at)midasco.fi. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi vastaanottajan nimi ja yhteystiedot (eli Midascon tiedot), ostajan ilmoitus halusta peruuttaa tilaus, tilauksen tiedot (tilauspäivä, tilausnumero/kohdenumero), tilaajan nimi ja yhteystiedot sekä päiväys. Jos peruutus tehdään vasta kun tuote on postitettu asiakkaalle, kts. kohta Palautusoikeus.

Palautusoikeus

Kohteilla, jotka on ostettu verkkokaupasta (etäkauppa) on kuluttajasuojalain mukainen normaali 14 vrk:n palautusoikeus. Palautusoikeusaika alkaa, kun asiakas noutaa kohteen postista. Kohteen palauttamisesta aiheutuvat postituskulut maksaa aina asiakas. Palautukset toimitetaan Posti Oy:n kautta. Lähetyksen palautuminen Midascolle vahingoittumattomana on asiakkaan vastuulla. Suosittelemme vahvasti palauttamista täysvakuutettuna lähetyksenä, jolloin lähetys on vakuutettu katoamisen varalta. Palautettavan kohteen ja sen mukana mahdollisesti tulleiden todistusten/sertifikaattien sekä rasioiden täytyy olla täysin samassa kunnossa, jossa se on Midascolta asiakkaalle lähtenyt. Tutkimme aina palautettavat kohteet erittäin huolellisesti. Jos tutkittaessa kohteessa ilmenee väärinkäytöksiä, kuten jalokivien vaihtoa, vahingoittumista tai jotain muuta vastaavaa, on Midascolla oikeus lähettää kohde takaisin asiakkaalle täysvakuutettuna hänen lukuunsa postiennakolla, kuitenkin palautettavan lähetyksen postiennakon ollessa max. 35e/lähetys. Muokatuilla,tilauksesta valmistetuilla tai asiakkaan pyynnöstä kaiverretuilla koruille ei ole palautusoikeutta.

Palautusosoite:
Midasco
Soppeentie 2 a 6
33470 Ylöjärvi

Palautuksista on aina ilmoitettava sähköpostitse osoitteeseen info(at)midasco.fi ennen kohteen lähettämistä. Ilmoituksesta tulee käydä ilmi kohteen tunnistenumero/tilausnumero, asiakkaan nimi ja yhteystiedot sekä pankkitilin numero maksun palauttamista varten.

Tuote pakataan alkuperäisrasiaan ja pehmusteisiin, myös kaikki mahdolliset alkuperäiset paperit tai dokumentit on pakattava vahingoittumattomana mukaan. Palautamme asiakkaalle rahat takaisin kun olemme varmistuneet, että tuote ja sen mukana tulleet todistukset/sertifikaatit ovat samassa kunnossa kuin Midascolta lähtiessä. Rahojen palautus tapahtuu 14 vrk kuluessa tuotteen palautuksesta samalla maksutavalla kuin asiakas on tuotteen maksanut. Rahojen palautus tapahtuu aina poikkeuksetta samalle henkilölle, joka tuotteen on maksanut.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietorekisteriä ylläpidetään asiakassuhteen hoitamista, laskutusta, tiedottamista ja Midascon markkinointia varten. Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti henkilötietolain edellyttämällä tavalla eikä tietoja luovuteta ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus tarkistaa omat tietonsa henkilötietorekisterissä sekä kieltää sähköinen markkinointi. Pyyntö omien tietojen tarkistamisesta tai sähköisen markkinoinnin kielto tulee tehdä kirjallisesti allekirjoitetulla kirjeellä osoitteeseen Midasco Soppeentie 2 A 6 33470 Ylöjärvi.

Nämä myyntiehdot astuvat voimaan 1.2.2016