Midasco lyhyesti

Midasco on arvokoruihin keskittynyt yritys, jolla on vuosien kokemus arvokorukaupasta.

Midasco tarjoaa upeita uudehkoja ja huollettuja arvokoruja, joista moni on esittelykappaleita. Olemme vahvasti keskittäneet toimintamme palveleviin yksityistapaamisiin rauhallisissa tiloissamme sekä verkossa käytävään arvokorukauppaan. Arvo mitä pystymme tuottamaan verrattuna kehen tahansa on meidän paras etumme. Korujen mukana tulee Midascon oma todistus tai kohteessa mainittu muu todistus/sertifikaatti. Korumme tutkii ja arvioi yrityksessämme työskentelevä jalokivi/koru –asiantuntija, jolla on pitkän kokemuksen lisäksi  GIA:n (Gemological Institute Of America) myöntämät kansainväliset jalokivitutkinnot sekä myös jalokiviasiantuntijan pätevyydet suomesta.

GIA on kansainvälisesti arvostetuin voittoa tavoittelematon gemmologinen koulutusinstituutti maailmassa ja GIA on luonut monet standardit timantti/jalokivialalle.

Tutkintojamme jalokivi alalta:

Diplomigemmologi G.G  (GIA)

Diplomigemmologi D.G.Fin

Accredited Jewelry Professional (GIA)

Graduated Pearls (GIA)

Löydät sivuiltamme verkkokaupan, josta voit ostaa tuotteet helposti muutamalla klikkauksella tai voimme myös esitellä arvokoruja joustavasti tiloissamme. Kaikki tuotekuvamme ovat itse valokuvattuja, emmekä koskaan käytä valmiita katalogikuvia esittelyissämme. Asiakas saa siis varmasti aina juuri esittelykuvissa näkyvän tuotteen. Maksutapoina meillä käyvät kotimaiset verkkopankit sekä yleisimmät luottokortit. Verkkomaksuissa käytämme turvallista suomalaista Paytrail-maksupalvelua.Jos tuotteessa on ilmoitettu arvo tuotteelle,kuvataan sillä yleensä summaa jolla kohde voitaisiin uudelleen tuottaa laadukkaalla tekijällä käsityönä Suomessa.
Pyrimme vastaamaan sähköposteihin yhden arkipäivän kuluessa. Puhelimella olemme tavoitettavissa parhaiten arkipäivinä aamu-päiväsaikaan. Jos kysyttävää ilmenee, niin autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä.Meidät tunnetaan rehellisinä ja nopeina ammattilaisina. Tervetuloa tekemään ainutlaatuisia löytöjä Midascon valikoimasta arvokoruja.

Yhteystiedot:

Sähköposti: info@midasco.fi

Puhelinnumero: 040 9338803

Midasco

Soppeentie 2 A 6
33470 Ylöjärvi

Y-tunnus 2577461-9