Vähän käytetyt timanttisormukset

Koruliike Midasco on arvokorujen asiantuntija, joka tarjoaa laajan valikoiman vähän käytettyjä arvokoruja ja timanttisormuksia. Vankka kokemuksemme alalta takaa asiakkaillemme luotettavan ja ammattitaitoisen palvelun sekä erittäin edulliset hinnat verrattuna täysin uusiin arvokoruihin. Second hand timanttikoruissa saat huomattavasti paremman arvon rahoillesi. Valikoimastamme löytyvät upeat, uudehkot sormukset sekä huolletut ja tyylikkäät vähän käytetyt timanttisormukset.

Edulliset hinnat: Tilaa netistä tai sovi tapaaminen

Vähän käytetyt timanttisormukset ja arvokorut mahdollistavat huomattavasti edullisemmat ja halvemmat hinnat sekä paremman arvon rahoille. Myynnissä olevat timanttisormukset ja muut arvokorut ovat vähän käytettyjä, mutta erittäin hyvin huollettuja, kiillotettuja ja puhdistettuja. Osa on esittelykappaleita ja erittäin hyväkuntoisia. Jokainen timanttisormus on huollettu ja tarkastettu koruasiantuntijamme toimesta, jolla on pitkäaikainen kokemus alalta sekä GIA:n myöntämät kansainväliset jalokivitutkinnot. Jokaisen arvokorun mukana toimitetaan Midascon oma todistus tai muu mainittu sertifikaatti. Tilaamme myös kaikenlaiset timantit asiakkaille toiveiden mukaan, lähes aina saat meiltä parhaimman tarjouksen.

Tarjoamme täysvakuutetun toimituksen sekä 14 vuorokauden palautusoikeuden. Näytämme koruja myös mielellämme showroomillamme sovitusti. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa haluamasi arvokoru tai timanttisormus suoraan netistä. Voit myös sopia tapaamisen kanssamme henkilökohtaista palvelua varten, niin voimme yhdessä löytää juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Näytetään kaikki 170 tulosta

Tuotelista